ShqipEnglish

Logjistika

Nga depo jonë kryesore partnerët i furnizojm për çdo ditë, Agjent tregtarë të cilët gjatë gjithë kohës janë në lëvizje, e mbulojnë të gjithë teritorin e Kosovës.

Në secilin regjion ka furnizime:

  • 2 herë në javë nga agjent tregtarë
    • Pa pages shtesë
  • Për çdo ditë, furnizime të shpejta brenda 24 orëve
    • Pa pages shtesë

Nëpërmjet rrjetit tonë informatikë të avancuar dhe qasjes online, ju keni qasje direkte në depon tonë qendrore
  • Informacion në kohë reale mbi çmimet dhe stoqe.