ShqipEnglish

SystemAutopjesë

SystemAutopjesë

SystemAutopjesë brend i REX Automobile Sh.p.k.

 

SystemAutopjesë është koncept i dedikuar vetëm për Super markete dhe Pompa të Benzinës.

Ofron produkte të cilat klientët mund ti përdorin vet (pa ndihmën e mekanikëve).

Koncepti i SystemAutopjesë ofron:

 • Drita
  • H1, H4, H7...
 • Additiva
  • Për rritjen e fuqis dhe uljen e konsumit
  • Për kondensator
  • Partikel filtër
  • Mbrojtje ndaj te ftohti
 • Fshesa të  xhamave
  • Flat
  • Universal
 • Sprej të ndryshëm dhe higjienë
  • Sprej për heqjen e njollave
  • Për shkëlqim
  • Kundër korrozionit
  • Shampo të xhamave
 • Pajisje emergjente
  • Kutia të ndihmës së parë
  • Trekëndësh dhe jelek sinjalizues
  • Litari për tërheqje
  • Pompa për goma
 • Aksesor
  • Makina poleruese
  • Thithëse elektrike
  • Pompë elektrike