ShqipEnglish

Mjete për Diagnostifikim

KTS

Me pajisjet tona diagnostike problemet elektronike në automjetet e klientëve tuaj marrin fund. Me pajisjen më inovative të teknologjis diganostike ofrojmë diagnozën universale, e cila i përshtatet të gjitha markave të njohura, dhe ju kursen nga aparatet e shumta që ti mbani për secilën mark.

TecnoTest
Bosch