ShqipEnglish

Vegla për Klima

Vegla per klima

Me produktet tona automjetet e klientëve tuaj do të jenë më të freskuar. Sortimenti jonë ofron të gjitha veglat sa i perket klimaservice duke filluar nga, termometri me infra të kuqe, syze dhe bateri per indetifikimin e problemeve e deri tek aparati per mbushjen e klimes. Te gjitha kto por edhe më shumë i gjeni në sortimentin e Autoservice partner me një kualitet te cilin nuk mund ta gjeni ne vendin tonë.

Robinair
Bosch