ShqipEnglish

Vinça

Vinqa

Rroli i vinçave në autoservis është jetik për çdo punëtorë, për montimin e ndonjë pjese apo edhe kontrroll më të detajuar. Ka shumë lloje të vinçave duke filluar nga dallimi në fuqi po ashtu edhe në kualitet. Kualiteti i brendit të cilin e ofron Autoservice Partner garanton një cilëse dhe profesionalizëm.

Longus