ShqipEnglish

Motorë

Motor

Motori është e zemra e të gjitha llojeve të automjeteve.
Shumë shpesh mund të vijë deri tek nevoja për ta ndërruar, aryset mund të jenë të shumta: zevendesimi me një motor më te madhë apo më të efektshëm.
Por edhe shpesh herë është i nevojshëm ndrrimi i ndonjë pjese këmbimi në motor.
Jeni duke kërkuar pjesë të kualitetit të lartë për motorin e automjetit tuaj?
Stoku i Autoservice Partner ju ofronë një sortiment të gjerë të produkteve të këtij lloji. Cilindra, në të cilën karburanti dijeget, valvula e cila le karburantin mbrenda dhe nxjerr gazrat jashtë dhe kandelat të cilat ndihmojn në ndezje.
Për funksionimin efikas të automjetit tuaj, motori duhet të jet në gjendje të mirë pune, sa herë që keni nevoj pë pjesë të motorit, më së pari shikoni tek ne sepse aty me siguri do ta gjeni pjesën të cilën jeni duke kërkuar.

Geba Autoteile
Magneti Marelli
Lucas
AUTLOG (brand of Feddermann & Lankau GmbH)
Uniflux Filters