ShqipEnglish

Sistemi i Drejtimit

Sistemi i Drejtimit

Nga lëvizja e timonit e deri tek reagimi i veturës suaj, ka një mori të pjesëve të cilat duhen të funksionojnë për mrekulli. Duke filluar nga timoni, koka timonit, levat me kokë, levat e gjata dhe mollëzat, të gjitha këto dhe pjesë tjera përcjellëse duhet të jenë të kualitetit të lartë, që jeta juaj të mos rrezikohet.

Auto Mega
GKN
AUTLOG (brand of Feddermann & Lankau GmbH)
ABS (All Brake Systems bv)