ShqipEnglish

Klima

Klima

Një temperatur konstante mbrenda në veturë, është një nga faktorët kryesor për komoditetin dhe sigurin e vozitësit. Kontrollet e rregullta mbrojnë vozitësin nga riparimet e kushtueshme. Sortimenti ynë i gjerë ofron të gjitha produktet që i nevojiten automjetit për të funksionur si duhet, duke filluar me kompresor, kondensator, gypa, ventilator, filter etj.
Të gjitha këto dhe produkte tjera ofrojmë me kualitet të lartë dhe mbajmë përgjegjësi për to.

Magneti Marelli
Uniflux Filters
Bosch