ShqipEnglish

Frena

Frena

Kur flasim për pjesët kryesore të automjetit të gjithëve na shkon mendja tek frenat, aty ku nuk guxon të ketë hapsirë për gabime. Edhe pse disqet janë të prodhuar nga qeliku, forca e lartë e fërkimit e disqev dhe frenave mundë ti zhvesh dhe të vie koha për ti zëvendësuar, prandaj është e rendësishme kontrollimi i tyre kohë pas kohe dhe kur të vie koha e zëvendësimit të tyre të përdorni vetëm pjesë të kualitet të lartë.                    

ABS (All Brake Systems bv)
Bosch