ShqipEnglish

Ndriçim

Ndricim

Një dritë plotësisht funksionale është edhe kërkes ligjore për sigurin e makinës suaj dhe të tjerave që ju rrethojnë.

Shumë aksidente që ndodhin sidomos në kohet e mbrëmjes, shkak i tyre janë ndriqimi jo i rregullt. Prandaj që ju mos ta vëni vetën në rrezik madje as të tjerët që ju rrethojnë, bëni kontrollin e sistemit të ndriqimit vazhdimisht dhe në momentin kur të vie koha ti ndërroni, përdorni produkte në të cilat keni besim.

SPA Automotive
Magneti Marelli
Bosch
PAT Europe