ShqipEnglish
 • Rreth Nesh
 • Lajme dhe Ngjarje
 • Karriera
 • Galeria
 • Kompania

  Pas një përvoje shumë të gjatë në industrin automobilistike në Gjermani, në vitin 2004 ne vendosëm që të gjithë përvojen që e kemi ta sjellim në Kosovë.
  Kështu u bë hapja e Autoservice Partner.

  Qëllimi yn kryesorë ishte furnizimi i të gjitha autoserviseve me autopjesë, vajëra, dhe pajisje, të gjitha këto por edhe gjëra tjera i sjellim me kualitet shumë të lartë.

  Qëllimet tona vazhdojnë të realizohen, aktivitetin tonë e kemi shtrirë në të gjithë Kosovën, dhe pjesa më e madhe e autoserviseve si zgjedhje të parë i kanë produktet e Autoservice Partner. Ne përbëhemi nga nja personel prej 15 personave, disa janë vazhdimishtë tek klientet që ti kuptojnë nevojat e tyre, dhe disa tjerë në depo, kështu me këtë angazhim dhe koordinim asnjë ditë nuk fillon me vones.