ShqipEnglish
 • Rreth Nesh
 • Lajme dhe Ngjarje
 • Karriera
 • Galeria
 • Profesional

  Autoservice Partner është në kërkim të një personeli profesional dhe afatëgjatë me qëllim që idet dhe konceptet tona ti jetësojmë, ne i ftojmë të gjithë personat që e ndjejnë vetën të aftë për punë, të gatshëm për sfida të reja dhe të punojnë në një frym të re, që të aplikojnë për pozitat të cilat janë të hapura.

  Edhe nëse nuk ka pozit të hapur ju mund të aplikoni, në momentin që kemi nevoj për puntorë në konsiderat të parë dot vini ju.  Materiale:


  Forma_Apikimit   Shkarko [1.39 MB]