ShqipEnglish
 • Rreth Nesh
 • Lajme dhe Ngjarje
 • Karriera
 • Galeria
 • Praktika

  Të gjithë studentët e shkollave të mesme apo fakulteteve që kanë dëshirë të kryejn praktikën në një kompani serioze, ne ju inkurajojm që të aplikoni për punë praktike sepse tek ne gjërat mësohen në menyr shumë profesionale. Aplikoni tani dhe në momentin që kerkohet praktikant në dot ju njoftojmë.

  Shkarkoni formën e aplikimit për punë, plotësone dhe dërgone përmes email-it.

  karriera@autoservicepartner.com  Materiale:


  Forma_Apikimit   Shkarko [1.39 MB]