ShqipEnglish
 • Rreth Nesh
 • Lajme dhe Ngjarje
 • Karriera
 • Galeria
 • Ku gjindemi?

  Autoservice Partner brand off

  REX Automobile Sh.p.k
  20550 Korishë - Prizren
  Republika e Kosovës

  Ne gjindemi në kilometrin e tetë të magjistrales Prizren - Prishtinë, në hyrje të Malësis së Re.