ShqipEnglish

Sistemi i Drejtimit

Nga lëvizja e timonit e deri tek reagimi i veturës suaj, ka një mori të pjesëve të cilat duhen të funksionojnë për mrekulli. Duke filluar ng ...

Frena

Kur flasim për pjesët kryesore të automjetit të gjithëve na shkon mendja tek frenat, aty ku nuk guxon të ketë hapsirë për gabime. Edhe pse d ...

Ndriçim

Një dritë plotësisht funksionale është edhe kërkes ligjore për sigurin e makinës suaj dhe të tjerave që ju rrethojnë. Shumë aksidente që ndo ...

Sistemi i shtytjes

Ne kujdesemi për lëvizjen e automjetit tuaj, me një teknologji të shtytjes të kalasit të parë, ne ofrojmë pjesë origjinale duke filluar nga: ...

Motorë

Motori është e zemra e të gjitha llojeve të automjeteve.Shumë shpesh mund të vijë deri tek nevoja për ta ndërruar, aryset mund të jenë të sh ...

Aksesorë

Në sortimentin tonë të gjerë të produkteve, ju keni ne dispozicion të gjithë aksesorët që ju nevojiten atuomjetit tuaj, me qëllim që të jeni ...

Klima

Një temperatur konstante mbrenda në veturë, është një nga faktorët kryesor për komoditetin dhe sigurin e vozitësit. Kontrollet e rregullta m ...

Vajra

Vaji motorik është `gjaku i zemrës` për një automjet. Është një komponent thelbësorë i sistemit të motorit të automjetit tuaj. Lubrifikon (l ...

Aditivë

Shtesat që rrisin efektet e karburantit kohëve të fundi janë bër pjesë e pandashme e përdoruesve të automjet, duke u mundur që të ja rrisin ...

Yndyrëra

Automjeti juaj konsumon një sasi të habitshme të yndyrërave.Yndyrërat e makinës veprojn për lubrifikim (lyerje) të pjesëve metalike të cilat ...

Mjete pneumatike

Me ne e lehtësoni punën, duke përdorur mjetet pneumatike të cilat ju ndihmojnë që me ndihmën e ajrit shumë gjera të bëhen më lehtë. Duke fil ...

Vegla dore

Veglat e dorës ju mundësojnë që të kryeni shumë punë ku nuk mund ti kryejn toknologjit tjera, e sidomos kur është diqka shumë precize. Sorti ...

Vegla speciale

Për një profesionist të vërtet veglat e punës standarte nuk mund ti përmbushin nevojat e servisit të tijë, prandaj janë të nevojshme veglat ...

Vinça

Rroli i vinçave në autoservis është jetik për çdo punëtorë, për montimin e ndonjë pjese apo edhe kontrroll më të detajuar. Ka shumë lloje të ...

Vegla për Klima

Me produktet tona automjetet e klientëve tuaj do të jenë më të freskuar. Sortimenti jonë ofron të gjitha veglat sa i perket klimaservice duk ...

Mjete për Diagnostifikim

Me pajisjet tona diagnostike problemet elektronike në automjetet e klientëve tuaj marrin fund. Me pajisjen më inovative të teknologjis digan ...